Pavel Kralev
m
Follow us
Limited Edition Building

North West Wall

Mountains View Park е проектиран на възможно най-добрата локация в кв. Бъкстон-Павлово, София и ще е издържан в минималистичен архитектурен стил. С галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност.

Цялостната му концепция е свързана с тишината, спокойствието и естетиката на вътрешната част на ул. 632. На разположение на живущите в Mountain View Park е богато озеленен вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот, с открит тенис на корт от към Бул. Братя Бъкстон с възможност за постровяне на външна и вътрешна катерачна стена и собствена аварийно спасителна служба, вътрешна картинг писта в сутерена на сградата и детска площадка.

Това е експериментален проект за 2020  и първата сграда в София, а може би и в България, която ще има собствен доброволчески аварийно спасителен отряд със собствен обучителен център, вътрешна картинг писта, външен мото офф-роуд терен за тренировки,  допълнителна сграда за външно и вътрешно изкуствено катерене, авто и мото база за спещно отреагиране и аварийно спасителни операции.

Mountain View Park се състои от 5 етажа, достъпът до които ще е възможен само през централен вход с контролиран достъп и жива охрана. В сградата има студиа, едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които ще Ви придадат усещането, че живеете в къща.

No Comments

Post A Comment